Fisker Grønn Fisker Blå Firfisle Sort Fisker Turkis Fisker RødFisker RosaSjødyr Blå

PRODUKTER

Badebleie

Her finner du herlige badebukser fra Imse Vimse i morsomme og sterke farger som synes godt når man er i bassenget eller på stranden. Disse badebleiene har vi mange gode tilbakemeldinger på, og de har vunnet internasjonal berømmelse og "Platinum Award" som beste badebukse til bruk på babysvømming!

Takket være en myk og smidig elastikk rundt midje og ben kan ditt barn bevege seg uhindret rundt i vannet. Badebuksen består av et lag mykt tøy som holder tett i tilfelle uhellet er ute. Ytterlaget er i mykt og elastisk badedraktsstoff.

Trykknapper i siden gjør at buksen er svært enkel å ta av og på, også når den er våt. Skyll badebuksen godt etter bruk. Vaskes på 40 grader finvask ved behov.
Mange spør hvorfor det kalles "badebleie" når den ikke suger til seg tiss, det renner nemlig rett gjennom (det er som en forsterket badebukse). Badebleier skal ikke suge til seg fuktighet, det vil rett og slett kunne være livsfarlig. Bleien blir kjempetung når den da blir våt og kan trekke barnet nedover i vannet.

Motiv/farger:
Firfisle Sort
Fisker Blå
Fisker Grønn
Fisker Lilla (ikke avbildet)
Fisker Rød
Fisker Turkis
Rosa med Blomster
Rosa m/ Prikker (ikke avbildet)
Turkis m/ Prikker (ikke avbildet)
Størrelser:
Newborn (NB): 4-6 kg (ca. 0-1 mnd.)
Small (S): 6-8 kg (ca. 1-3 mnd.)
Medium (M): 7-10 kg (ca. 3-6 mnd.)
Large (L): 9-12 kg (ca. 6-15 mnd.)
X-Large (XL): 11-14 kg (ca. 15-24 mnd.)
S-Large (SL): 13-17 kg (ca. 24-36 mnd.)
Junior (JR): 16-20 kg (ca. 3-4 år) (Kun i Firfisle Sort, Fisker Rød, Fisker Turkis, Rosa med Blomster)


Kr 169,-
Gå tilbake