VELKOMMEN TIL HAVFRUEN I VANN OG PÅ LAND

I VANN PÅ LAND
Babysvømming 0-2 år Trollgym 2-5 år
Småbarnsvømming 2-9 år Aktiv Ferie 6-12 år
Vannaerobic 13 – 100 år


Se KURS for å finne kursstart på din aktivitet.

Målet for Havfruen er å ha aktiviteter som er morsomme både for liten og stor.
Samtidig som det er lærerikt og godt for kropp og sjel.

Havfruen ble startet i det små i 2007 og har vokst seg litt større siden den gang.
Og går det som jeg ønsker så fortsetter vi å vokse.
NYHETER

2017 - 10 ÅRS JUBILEUM!

HAVFRUEN ER 10 ÅR VÅREN 2017 !

Det er nå 10 år siden det første kurset i baby og småbarnsvømming startet. Det som for ti år siden skulle være et lite kurs med venner, byggde seg raskt større. Hver mandag er det 6 fulle kurs med nesten 60 barn i alderen 0-9 år. Ti år og mange 100 barn senere er det fortsatt like gøy :) Jeg føler meg veldig heldig som hver uke får leke med så mange fine barn. Morsomt er det når de aller første barna nå ha blitt veldig store og følger småsøsken på kurs.

2016 - Svømmekurs ÅL - oppdatert !

Oktober 2010 Prosjekt "Barn Hjelper Barn" har blitt til!!
I 2009 samlet alle barna som går på svømmekurs på Ål, inn klær, sko og leker til barn i Kenya. De ga dette videre til grunnlegger av organisasjonen Deaf Aid Marit B. Kolstadbråten, som tok noe av dette med seg til Kenya. - Det varmet et mamma hjerte langt inn i sjelen når jeg fikk bilder av en liten jente med kjolen til mitt eget
barn. Det var det som gjorde at jeg bestemte meg for at jeg vil bidra med noe mer.
Så nå har jeg invitert med meg den andre baby & småbarninstruktøren, Lise Holth, og ei venninne Kathrine Krontveit som er journalist. Vi reiser til Kenya gjennom
Deaf Aid, men ønsker ikke å reise tomhendte. Derfor har vi startet prosjektet ”Barn hjelper barn”!

I tillegg til at alle barna i Havfruen bidrar med å samle inn klær og leker utfordrer vi andre barn og bedrifter. Vi tre jentene som reiser til Kenya skal ha med oss en container med utyr vi samler inn + at vi trenger penger til frakt av containeren. Vi skal ned selv og se at alt kommer frem. I tillegg skal vi ha svømmeundervisning med barna som tilhører "Det Grønne Huset". Les mer om hva Deaf Aid jobber med på www.deafaid.org

Prosjektet har akkurat startet men hittil har vi fått hjelp av: - New Design i Hønefoss som har støttet oss med design og trykk av 1000 brosjyrer. Rødekors Ål har gitt oss container. Arne Olav Greftegreff fra Jevnaker skal frakte containeren fra Ål til Havnen i Horten. Klubben.no har sponset oss med badetøy til en verdi av 70.000 kr !!! Badetøyet er til barna som hører til "Det Grønne Huset"

Ønsker du å bidra så ta gjerne kontakt. Om det er en bestemor som strikker et par sokker eller om det er en pappa som har et eget firma som vil sponse med litt penger. Ingen bidrag er for små!

10.08.10: I dag, nøyaktig to mnd. før åpningen av Ringeriksbadet på Helgelandsmoen utenfor Hønefoss, har jeg fått beskjed om at det er Havfruen som skal ha Baby & Småbarnsvømming der. Jeg er spent og glad på en gang. Dette blir hard jobbing og mye moro!! Gleder meg til å starte opp og bli kjent med store og små.


30.05.10: Påmeldings- og bestillingsskjema er lagt til. Så nå er nettsiden komplett.
Hvis du oppdager noen feil eller noe som ikke virker så er jeg takknemlig om du sender meg en mail om dette.


11.05.10: Bildegalleri og kontaktskjema er lagt til.


16.04.10: Havfruen.info har blitt utvidet og fått nytt design. Fortsatt gjenstår det noen få ting før den er helt ferdig. Bestillingsskjema, påmeldingsskjema, kontaktskjema og bildegalleri kommer så fort det er klart.