Førstehjelpskurs

FØRSTEHJELPSKURS

Er du forberedt hvis ditt barn blir utsatt for akutt sykdom eller skade?

Som foreldre eller andre nære til et barn, vil man aldri være følelsesmessig forberedt på det. Men har man tillært seg kunnskap om hva man skal gjøre i en akuttsituasjon før man står mitt oppe i det, vil kanskje situasjonen bli litt lettere.

Vi gir foreldrene eller andre omsorgspersoner til barn på baby & småbarnsvømming mulighet til å lære dette. Gjennom et NGFB kurs (Norsk Grunnkurs i Førstehjelp for de som har omsorg for Barn) som er spesielt tilrettelagt for dem som har omsorg for barn. Et NGFB kurs er utarbeidet av Norsk Førstehjelpsråd og er på 5 timer.

Undervisningen vil blant annet inneholde emner som: Kjeden som redder liv, varsling/113, bevisstløshet, sideleie, frie luftveier, forgiftninger (hva gjør du hvis barnet ditt drikker/spiser oppvaskmaskinpulveret o.l. ?), skader/blødninger, HLR –barn (Hjerte Lunge Redning), akutte barnesykdomer som falsk krupp, feberkramper o.l.

Kurs foregår på kveldstid uten barn. Godkjente instruktører som har erfaring i akuttmedisin. Samtlige instruktører jobber tilvanlig i ambulansetjenesten.

Vi kan også tilby kurs utenom det som er inkludert i svømmekursene. Ønsker du eller din bedrift et kurs, ta kontakt!